Thursday, 12 January 2012

Sayur, Kucing dan Ikan Paus

Assalamualaikum sume. Survey sikit, sini ada pencinta SAYUR,KUCING dan IKAN PAUS tak? Okayy pencinta ikan paus maybe tak ramai kot. Tapi di sini,saya mengatakan bahawa saya tabik spring tilam kat sape sape yang suka kucing dan makan sayur. Ikan paus tu lain cerita :)
Dengan rasminya saya kasi tahu kalian sume bahawa saya sangat takut pada kucing,ikan paus dan sayur :'(
Ohh takut sayur? Melampau di situ T______T . Tapi biar laa kan. Mungkin sebab sayur kot saya tak suka dengan warna hijau. Saya suka warna PINK. Ada sayur warna pink tak? *gedik
Saya tahu kucing memang comel kiut miut. Kawan-kawan saya sume suka kucing. Sebab tu laa saya selalu kena marah kalau saya sepak-sepak manja kucing yang datang kat saya. Jahat tak saya :'(
Dah nak buat macam mana kalau saya memang takut kucing. Tolong jangan marah saya yang innocent ini HAHA *gedik T______T


HEHE yang nie kalau bagi saya sejuta pon saya tak akan makan. Dasyat? Memang dasyat. Sebab tu saya kurus HOHO. Tapi bukan kurus tahap tengkorak kering pulak ye. Jangan salah faham :'(
Macam mana ye nak bagi saya nie makan sayur? Agaknya nak kena ugut bunuh dulu kot HEHE.

Untuk ikan paus, saya tak boleh nak letak gambar dia. Sebab saya yakin kalau saya letak, belog nie akan fail lagi dan saya kena buat belog lain lagi. Penat tahu tak,penat :'(  Saya rasa imaginasi saya masih di tahap budak budak tadika kemas lagi. Tahu tak, saya masih fikir yang 'bulatan putih' kat ikan paus tu mata dia. Untuk anda anda yang bijak pandai, jangan gelakkan saya. Saya tahu 'bulatan putih' tu bukan mata dia HEHE. Satu je nak cakap. Saya takut ikan paus sebab 'bulatan putih' tu T________T
Kalau korang tengok kat profile FB saya, korang akan nampak gambar-gambar ikan paus yang housemates tag kat saya GRR GRR



Suka nie? Tekan LIKE :D

No comments: